t f l
^

Nieuws

Hoogvliegers

Op dit moment ben ik bezig met de serie Hoogvliegers. Samen met Bas Icke zal ik verantwoordelijk zijn voor de montage van deze 8-delige dramaserie. Met hulp van de rest van het montageteam: Paul André Oliehoek, Alex Pieterse en Niels Koopman.


Hoogvliegers vertelt het verhaal van Rutger (Josha Stradowski), Guus (Soy Kroon) en Leyla (Sinem Kavus). Drie jonge mensen in opleiding tot vlieger bij de Koninklijke Luchtmacht. Tegen de achtergrond van de jarenlange loodzware opleiding van de Koninklijke Luchtmacht, een geopolitiek conflict met Rusland, tot aan een gevaarlijke missie in het Midden-Oosten maken we de vrienden mee op hun bewogen reis naar volwassenheid. We zijn deelgenoot van hun kameraadschap, hun relatie met hun familie, hun verdriet, vreugde en liefdes, in tijden van oorlog en vrede.

Hoogvliegers wordt vanaf 11 januari uitgezonden op NPO 1 en is te kijken via npostart.nl. De serie telt 8 afleveringen en is in opdracht van de EO geproduceerd door The Storytellers.

Regie is in handen van Bobby Boermans.

Centraal – Teef

De maand juni zal ik de Centraal getiteld Teef monteren van Jamille van Wijngaarden voor Kepler Film.

Centraal is het nieuwe talentontwikkelingstraject voor fictieregisseurs en scenaristen en vervangt de One Night Stand reeks.

Tijdens het Nederlands Film Festival gaat de reeks in première.

Uitzending is 15 November om 21:30 bij de NTR.

Wat een verhaal

Vanaf zaterdag 16 maart zendt MAX de gloednieuwe comedyserie Wat een verhaal uit. Het nieuwe zaterdagavondprogramma met Anne-Marie Jung en André van Duin wordt wekelijks uitgezonden, om 22.00 uur op NPO 1. Ik mocht van 4 afleveringen de montage op mijn naam schrijven.

Wat maakt een feest of avond met familie en vrienden zo leuk en speciaal? Dat zijn de verhalen die we elkaar vertellen. Echt gebeurde verhalen! In Wat een verhaal zitten presentatoren Anne-Marie Jung en André van Duin in een prachtige setting tegenover kleurrijke vertellers, die de kijker verbazen met waargebeurde verhalen.

Bekende acteurs brengen de verhalen vervolgens in een gedramatiseerde verfilming tot leven. In elke aflevering staat één bijzonder verhaal centraal. De acteurs die in deze serie te zien zijn, zijn onder meer: Loes Haverkort, Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim van Zeben, Jennifer Welts, Tim Haars, Loes Schnepper en Tina de Bruin.

Regie: Niek Barendsen, Pieter van Rijn, Allard Westenbrink, Anne de Clerq en Eric Sauers.
Montage: Michiel Boesveldt en Jasper Quispel.
Montage assistentie: Stefan Hickert en Niels Koopman.
Wat een verhaal is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

Wat een verhaal (8 afleveringen)
Vanaf 16 maart
Elke zaterdag, 22.00 uur, op NPO 1

3 gouden kalveren voor In blue

Helaas geen kalf voor montage, maar wel drie Gouden Kalveren voor In blue!

De film kreeg de Gouden Kalveren voor Beste Scenario (Jan Willem den Bok & Jaap van Heusden), Beste Regie (Jaap van Heusden) en Beste Actrice (Maria Kraakman).

(Foto credit: Nederlands Film Festival/Ramon Mangold)

Gouden kalf nominatie!

Vandaag zijn de nominaties bekend gemaakt voor de gouden kalveren 2018. Ik ben genomineerd voor de montage van In Blue van Jaap van Heusden. De film is tevens geselecteerd in de categorieën actrice, sound design, scenario, regie en beste film. De uitreiking zal plaatsvinden op 5 oktober.

Zier hier voor een volledig overzicht van de nominaties.

En hier voor meer info over de film.

previous
next

30 jaar dance documentaire

De VPRO gaat een drieluik maken over 3 decennia dance muziek in Nederland. De eerste zal in het teken staan van de begintijd, de tweede gaat over de jaren 90 en de laatste over de laatste 10 jaar.

Samen met collega Bas Icke zullen wij de montage verzorgen van deze drie afleveringen.

De serie zal worden uitgezonden op NPO rond het Amsterdam dance event.

Duivels Dilemma


Na de zomer zal ik de montage verzorgen van een nieuw Duivelse Dilemma geregisseerd door Jaap van Heusden getiteld ‘Het verhoor’.

Twee rechercheurs verhoren een jongen, die uit Syrie terugkeerde: is hij een terrorist? De tijd dringt en alleen een bekentenis kan het verschil maken tussen vrijlaten en vasthouden, maar het verhoor is als een boemerang: Krijgen zij hem klein, of gaan ze in hun hoogmoed onderuit?

Een nieuw Duivels Dilemma van Jaap van Heusden (regie en idee), Oscar van Woensel (scenario).

Uitzending later dit jaar bij de HUMAN op NPO 2.

voor meer info:

 http://www.talentunitedfilm.tv/portfolio/het-verhoor/

https://www.human.nl/duivelse-dilemmas.html

Montage set te huur

Mijn montageset bij DC25 is ook te huur!

Aangezien ik de komende tijd veel extern aan het werk ben kun je mijn set inclusief Avid, Adobe Premiere of FCP X per dag of week huren.
En dat in goed gezelschap van mijn geweldige collega’s Bas Icke, Elsbeth Kasteel en Tim Wijbenga.

Voor meer info en beschikbaarheid kijk links in het menu bij ‘montageset verhuur’

Wintersale

Mijn montagewinkel is weer geopend!

Om het jaar goed te beginnen nu WINTERSALE en VROEGBOEKKORTING met in januari/februari 10% KORTING op mijn dagprijs!

In blue première

IN BLUE is de openingsfilm van Film by the Sea 2017 en beleeft haar Nederlandse première op 8 september! Vanaf 14 september in de bioscoop.

https://www.filmbythesea.nl/nieuws/blue-openingsfilm-film-sea-2017