t f l
^

Over mij

Ik ben een rustige en gepassioneerde editor met veel liefde voor het vak montage. Of het nou een commercial, documentaire of speelfilm is, ik help jou om jouw verhaal echt binnen te laten komen. Hiermee speel ik met ritme, tijd, emotie en actie/energie. Monteren is altijd een zoektocht naar de juiste film die in het materiaal verborgen zit. Om tot die uiteindelijke film te komen, probeer ik graag zoveel mogelijk uit om het optimaal te laten werken.

In de montage houd ik overzicht door gestructureerd te werken. Ik vind het dan ook geen probleem mee te denken met planningen om de rest van de postproductie geen vertraging te laten oplopen.

Maar ook in de edit houd ik van een overzichtelijk en werkwijze. Ik vind het verhaal dat verteld wordt heel belangrijk en de emotie die het oproept. Details moeten kloppen, zowel beeld als geluid. Daarom ben ik in mijn montage altijd erg gericht bezig met het opzetten van muziek en sounddesign.

Ik ben erg oplossingsgericht. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in de montagekamer en moet kunnen zeggen wat hij wil. Daarbij bewaak ik dat iedereen zijn mening wordt gehoord en ga ik door tot iedereen tevreden is.